Så blev 2007

Det är alltid lite fascinerande att veta precis hur året blev, och samtidigt inte ha den blekaste aning om hur nästa år kommer att bli. Men nu ska jag inte bli för djup, här är mitt 2007:

"Jag ska skriva klart min bok och skicka in den till ett förlag"
Vad roligt det vore att skriva att jag klarat av mitt nyårslöfte, men det vore en lögn. Nej, boken är inte klar. Jag har skrivit 8 kapitel under året. (Det är 1 kapitel mer än under föregående år.)
Jag skrev allt nytt under det första halvåret. Sedan har jag försökt bearbeta befintligt material men inte lyckats bli nöjd med det. Dessutom återstår 7 helt oskrivna kapitel innan boken är klar.
Det är en bit kvar alltså.
Jag hoppas att den energi jag fått iochmed 2008 ska räcka för att nå ända fram.

Kan ju också nämna de löften jag hade för 2006, att hitta jobb, bostad och pojkvän. Trots att detta inte var fokus för 2007 så var det en stor del av mitt liv. Befodran på jobbet (ansvarig för en hel grupp medarbetare nu, hur sjutton nu det gick till) och mycket övertid där var en stor del. Den nya lägenhet jag flyttade in i första januari tog tid att inreda och fixa iordning. Och på något hysteriskt konstigt sätt lyckades jag hitta mig en pojkvän också, han tog väldigt mycket tid, men det är slut nu.

Anywhoo, skrev 8 av 15 kapitel och nådde därmed inte ända fram i mitt nyårslöfte 2007.

December äro vit

Sista månadsavstämningen, tack och lov, de börjar bli väldigt enformiga.
Mitt schema var fullpackat hela månaden ut. Till slut hann jag klart allt jobb och julklappsshopping och träning och gudvetallt. Men jag hann inte skriva. Jag borde ha hunnit, det var ändå flera extra lediga dagar kring jul och nyår, men jag fokuserade inte på det helt enkelt. Det kan man väl inte vara så nöjd med. Jag har filat lite på material jag redan har men alltså inte skrivit något helt nytt sedan... juli. Skärpning!