Vecka 37, betyg: 46

Produktivitet i allmänhet: Vad hände? Jag blev inte mer produktiv nu när jag är frisk igen. Kan jag skylla på efter-sjuks-slöhet?

Mot målen:

Jag har flirtat med en kille, men jag tror inte att jag vill ha honom trots allt. Han verkade inte vara en good boy, han verkade vara en bad boy. Och visst kan det vara trevligt för en kväll (än om han försökte strippa mig efter bara ett par minuter) men det är knappast pojkvänsmaterial. 

Vad gäller bostad och jobb kan jag bara skämmas över hur lite jag anstränger mig. Har säkert missat flera perfekta jobb bara genom att vara lat och trivas på mitt tillfälliga jobb. Men tänk om kvinnan jag ersätter tillfrisknar innan nyår, då står jag här helt jobblös. Måste söka jobb. 

Men de skuldkänslor jag känner för alla jobb jag inte sökt är inget mot för de jag känner angående alla ord jag inte skrivit på min berättelse. Jag vill hela tiden skriva men jag hinner inte. Träning går först. Sedan hushållsarbete. Och eftersom jag varit så lat i veckan har jag bara skjutit på sånt och därför har det aldrig blivit skrivandets tur. Hur mycket har jag egentligen skrivit i år? Tre kapitel de första sex månaderna. Ett kapitel i juli. Ett kapitel i aug-sept. I den takten blir det inte tolv på ett år. Måste öka! Minst ett kapitel till innan september är slut!


Veckans bästa: Att valkampanjerna äntligen är över!

Veckans sämsta: Äsch. Jag kommer inte på något dåligt. Insåg just att jag haft svårt att komma på något negativt alla de senaste veckorna medan det är lätt att hitta positiva saker. Det är härligt.


Vecka 36, betyg: 42

Produktivitet i allmänhet:
Var sjuk hela veckan så det blev inte mycket gjort. Men på något sätt var det ändå skönt att se att jag kunde stänga av helt och bara lägga mig i soffan och slöa. Jag behövde inte vara på fötterna hela tiden och uträtta något varje timme (diska / skriva / träna / uppdatera hemsida osv.) såsom mitt liv vanligtvis ser ut. Men nu är jag ändå redo att återgå till att prestera, lättare att må bra då.

Mot målen:

Eftersom jag var sjuk var mitt socialliv nere på noll. Dessutom har det faktum att jag har jobb och bostad gjort att jag blivit på tok för lat för att söka annat. Än om jag är ute efter bättre. Det var ganska väntat. Men däremot hade jag förhoppningar om att kunna skriva när jag ändå bara låg och kände mig risig. Men nopp. Inte ett ord skrev jag. Skit.

Veckans bästa: Battlestar Galactica. Jag vet att jag är hopplöst sen men nu när Kanal 5 börjat visa serien har jag börjat se och det är BRA!! Längtar till nästa avsnitt.

Veckans sämsta: Att vara sjuk. Självklart.


Vecka 35, betyg: 52

Produktivitet i allmänhet: Näst högsta veckobetyget någonsin tror jag. Förklaringen är att jag har varit väldigt upptagen. Jag har inte haft en lugn stund. Men tyvärr har jag ändå inte lyckats vara väldigt produktiv. Jag har helt enkelt varit för upptagen. Det har resulterat i att jag ignorerat sömn, vänner och hushållsarbete.

Mot målen:

För att inte tala om hur dåligt jag skött mitt skrivande. Till slut tog jag mig i kragen och skrev fyra timmar på söndag kväll men det räcker inte ens till minigränsen för veckan. Jag har verkligen inte haft tid över till skrivande. Jag har knappt haft tid att titta efter bostad och pojkvän heller. Och allt detta beror på att jag fått jobb. Ett galet stressigt jobb. Men faktiskt också ett rätt roligt jobb. 

Veckans bästa: Shopping i lördags med en gammal kompis. Skönt att verkligen våga lägga pengar på sig själv. Nu har jag en helt ny höstgarderob.

Veckans sämsta: Att min fina kvällsplan inte tycks fungera. Tiden bara rinner ifrån mig.