Vecka 25, betyg: 48

Produktivitet i allmänhet:
Jag har haft ett ganska välfyllt schema så jag har gjort vad som krävs av mig men inte så mycket mer. Nu är det dags att ta tag i "ja + nu"-filosofin igen!

Mot målen:

Skrivande - I veckan har jag avslutat kapitlet som jag började på förra veckan (nummer 11 i ordningen, jag har hoppat över 8-10 så länge). "Avslutar" betyder inte mer än att jag skrivit ett första utkast, jag är långt ifrån färdig med texten. Men jag är nöjd med det. Det vore underbart om jag kunde skriva ett halvt kapitel i veckan, jag skulle vara klar med hela boken på nolltid!
Jobb – Jag har faktiskt skickat iväg två ansökningar till jobb som jag tror att jag vill ha. Ett inom min utbildning och ett utan krav på kunskaper/erfarenheter. Anledningen till att jag vill ha dem är att de är i min hemort och jag har insett att jag hemskt ogärna flyttar.
Pojkvän - Det närmaste jag haft till en flirt är med en kompis pojkvän. :P Nä, riktigt så seriöst var det inte. Flickvännen var hela tiden närvarande och såg inte ut att misstycka. Men det var på gränsen till vad jag anser vara fel (min gräns är dock aningen prydare än andras). Det var i vilket fall inte på mitt initiativ.
Bostad – Intet nytt.

Veckans sorg: Fotbolls-VM tog för Sveriges del slut på tok för tidigt!

Veckans tv-serie: I början av vårterminen (12/1) skrev jag om de nya serier jag tänkte se; Prison Break och Veronica Mars. Medan jag föll pladask för PB har jag inte alls varit intresserad av VM – förrän nu!! Helt plötsligt kan jag inte sluta tänka på serien. Längtar som en tok tills nästa avsnitt.

Vecka 24, betyg: 49

Produktivitet i allmänhet:
En typisk 7-vecka. (Skalan är som alltid från 1-10.) Jag har inte haft någon riktigt sunkig dag men jag har inte haft någon speciellt produktiv dag heller.

Mot målen:

Mitt skrivande går fortfarande framåt, jag har börjat på ett nytt kapitel. Tyvärr hittar jag varken bostad, jobb eller pojkvän. Frågan är hur mycket jag söker. Just nu är jag mest sugen på att hitta en pojke men jag jobbar så mycket att jag inte hinner vara det minsta social. Näst mest sugen är jag att hitta en ny bostad men de som är tillräckligt fina är för dyra, de som är tillräckligt billiga är för fula och de som är både fina och billiga är för attraktiva så de har jag ingen chans att få. Minst sugen är jag på att söka jobb, som alltid.

Veckans erkännande: Jag var inte hemma i söndags så då glömde jag helt bort att utvärdera min vecka. Men bättre sent än aldrig. :)

Veckans teknikpryl: Måste köpa en mp3-spelare, vill kunna lyssna på musik (på ett behändigt sätt) när jag ligger ute i solen och skriver!

Vecka 23, betyg: 36

Produktivitet i allmänhet:
Det är inte mitt fel! Jag var sjuk två dagar och fick inget gjort. Okej, lite var mitt fel. Men nu kan vi inte älta det som varit, istället måste vi se fram emot nästa vecka med nytt hopp! ;)

Mot målen:
Låt oss prata om den enda kamp där jag lyckas prestera: Sommarvädret har verkligen gjort under för mitt skrivande. Jag ligger ute och skriver, skriver, skriver. Skrev klart kapitel 7 och blev riktigt nöjd, sånt är härligt.

Veckans miss: Jag la mig för att pressa i solen utan att jag smörjt in mig. Resultatet blev att jag nu ser ut som om en tomat, en kokt kräfta och Rudolf med röda mulet parat sig. Och bara på framsidan. Det går en skarp kant rakt nedför min sida. Baksidan är blek som vanligt. Men det finns säkert något positivt med det. Kanske kan jag användas som stoppljus vid järnvägar? Ger ju även lite träning när jag står där och vänder mig än fram än bak.

Veckans hemsida: www.youtube.com Lätt att tappa bort hela nätter på den hemsidan!

Vecka 22, betyg: 47

Produktivitet i allmänhet:
De senaste tre dagarna (tors-lör) har jag varit hemma typ en timme per dag, jag har med andra ord varit grymt upptagen. Lite väl upptagen, har haft väldigt svårt att få tid för att skriva. När jag väl har varit hemma har jag dock inte varit så extremt effektiv som jag var förra veckan.

Mot målen:
Skrivande – Om jag räknat rätt har jag spenderat 3 timmar på mitt skrivande. Klart underkänt.
Pojkvän – Killar är konstiga. Svarar det på frågan hur det gick med killen förra veckan?
Jobb – Är så anti jobbsökande att jag inbillar mig att jag inte ens vill ha ett välbetalt seriöst jobb.
Bostad – Noll resultat, varför kan jag inte få en bra lägenhet?
Huh. Det såg inte så bra ut. Har dock inte upplevt det så negativt.

Veckans ångest: Jag har inte haft tid att träna!! Upptäckte att jag mådde rent dåligt av att inte få gå mina vanliga pass.

Veckans uttryck: Har gått omkring och sagt "At last a dragon" hela veckan. Om det inte betyder något för er så borde ni absolut se Press Gang! :D (För er som är hysteriskt nyfikna kan jag avslöja att uttrycket är en avsnittstitel och jag är, om jag inte nämnt det tidigare, en titelfantast.)