Vecka 52, betyg: 45

Produktivitet i allmänhet:
Jag hade gärna avslutat året med ett rekord... men så blev det inte. :P Det var julledigt och jag tog ledigt från att anstränga mig i alla lägen. Det var rätt skönt. Och jag ligger ändå inte alls speciellt mycket back på min lista med saker Att Göra.

Mot målen:

Drömmen – Då jag fick en stund över från julfilmer och kolakok passade jag på att skriva. Det blev väl totalt 6 timmar. (Inget idag ännu, vet inte om jag kommer att vara så peppad på att skriva vid 4-tiden då jag kommer hem inatt heller. :P Å andra sidan kanske det blir väldigt intressanta texter. Haha) Det resulterade i ett halvt kapitel. Bara så där.

Sökes – Fortfarande är det en pojkvän jag söker. Jag har 8 timmar på mig innan året är slut. Men jag som vanligtvis avskyr nyår ska i år på mitt livs största nyårsfest. Så jag har inte gett upp hoppet än. Allt kan hända ikväll för ikväll är det nyårsafton!

Veckans bästa: Uemmm. Mellandagsrean. :D Jag köpte ett par långa byxor, två par trekvartsbyxor, ett par shorts, en kjol och två tröjor. Men jag vill ha meeeer! Det är ju obalans, jag behöver fler överdelar! ;) (Självklart var inte ens hälten av det jag köpte faktiskt på rea.. men det är inte viktigt.)

Veckans sämsta:  Att jag har en röd finne på ryggen när jag ska ha min läckra rygglösa nyårsklänning. Jag har skrubbat och solat för att få den mindre och det verkar ha hjälpt. Lite. Men i vilket fall helt värdelöst, och orättvist?

Återkommer iomrgon med årsutvärdering. Till dess: Gott nytt år!!


Vecka 51, betyg: 45

Produktivitet i allmänhet:
Sista veckan innan jul. Hade tusen saker att göra. Som protest (?) gjorde jag inget alls. Var inte säker på att jag skulle orka med jul i år. Hade noll energi, noll lust och noll julkänsla. Men sedan på lördag kväll (kvällen innan julafton) vände mitt pissiga humör och allt verkade precis så mysigt som det ska. Tur att man har sin familj.

Mot målen:

Drömmen – Det var en gång en liten flicka som drömde om att bli författare. Men hon skrev aldrig. Slutet gott, allting gott? Nä.

Sökes – Träffade en kille på jobbets julfest, han jobbar på en annan avdelning. Han var trevlig och vi hade trevligt och vi besämde att vi skulle träffas igen. När vi träffades igen var det visserligen trevligt igen, men man kan inte bygga ett förhållande på "trevlig". Jag fick lite intressanta tankar om killar och förhållandet och singellivet. Och så fick jag en trevlig date. ;) Men inget mer.

Veckans bästa: Julafton.

Veckans sämsta:  Att jag var deppig större delen av veckan. Ovant. Speciellt inte så här års. Och inte skoj. Överstressad kanske.


Vecka 50, betyg: 49

Produktivitet i allmänhet:
En typisk två-veckor-till-jul-vecka. Jag har varit upptagen var enda minut! Visserligen inte alltid med sånt jag borde vara upptagen med, visserligen aldrig med att skriva. Men upptagen lika fullt. Och jag har lyckats stryka allt på förra veckans långa ärendelista.

Mot målen:

Drömmen – Allt jag kan säga är att det är tur att julledigheten stundar för utan lite ledig tid vet jag inte hur det skulle sluta. Kanske skulle jag behöva köpa en piska för att få någon fart på mig själv. Svårt att piska sig själv bara... både fysiskt och psykiskt. Mao: Jag har inte skrivit ett ord på min "bok". (Vet inte om jag nämnt det tidigare men projektet har gått tillbaka till "så kallade" stadiet. Känns inte värdigt att kalla det bok längre när det går så dåligt. Lite trist när jag redan lämnat det stadiet en gång och trodde att det var för alltid.)

Sökes – Jag har fått förlängt på mitt nuvarande jobb, det får räknas som ett resultat.

Veckans bästa: Min wannabe-sylist-kompis gjorde mig till sitt projekt och jag måste säga att jag är toknöjd med resultatet. Det är egentligen ingen större förändring (några nya outfits, en variant på min frisyr, en något mer avancerad vardagssminkning) men jag känner mig som ett helt nytt jag. Det är väldigt upplyftande i vintermörkret. Var är snön?

Veckans sämsta: Jag har vait så stressad att jag slarvat med kosten något fruktansvärt. Jag har bara proppat i mig av onytigheter, och knappt tränat alls. Nu är det söndag kväll och jag är energilös, smått irriterad och besviken som följd.


Vecka 49, betyg: 51

Produktivitet i allmänhet:
Efter flera veckors ineffektivitet tog jag mig äntligen i kragen men det var svårt att få något grepp på allt jag försakat. Det mesta och det största har jag iaf under kontroll nu så jag är mest bara nöjd.

Mot målen:

Drömmen – Författare? Jag? Inte i den här takten iaf. Läste en bok i veckan som var så välskriven. Verkligen helt underbart språk. Om jag ska se positivit på mitt icke-skrivande (och det är klart att jag ska) så tror jag att jag fått tillräckligt med inspiration från den läsupplevelsen för att hitta tillbaka till glädjen i min bok.

Sökes – Jag har hittat en lägenhet, det är underbart. Tänker bara fokusera på den glädjen.

Veckans bästa: Jag har gjort det! Det där stora. För första gången någonsin. Jag har fått en tia i produktivitetsbetyg en dag. Full pott! Det var en väldigt lyckad och rolig dag. (Men om alla dagar var tior skulle man åldras i förtid.)

Veckans sämsta: Något dåligt...öm... jag hade sån träningsvärk att jag inte kunde röra mig? Det var jobbigt. :P


Vecka 48, betyg: 48

Produktivitet i allmänhet:
Jag har hållit mig ganska sysselsatt i veckan men har ändå inte ens lyckats klara av hälften av veckans "att göra"-lista. Har haft stora prioproblem, det har blivit på tok för mycket TV i veckan.

Mot målen:

Drömmen – Tre timmar skrivtid. Tror att novellen jag skrev förra veckan släppte några av mina spärrar, nu tar jag mig framåt igen. Men igen har min prio varit helt sned, skrivandet måste komma först!

Sökes – Jag har bara en fråga: Varför kan jag inte anstränga mig för att söka jobb som jag egentligen vill ha?

Veckans bästa: LOST!! Vilket avsnitt! Och nu måste vi vänta flera månader innan vi får fortsättningen! Det är nästan fysisk smärta.

Veckans sämsta: Världen har motarbetat mig. Föremål har gått sönder, jag har kommit för sent, jag har glömt viktiga saker. Och ju mer jag fokuserar på att världen är emot mig, desto mer emot mig är den. Borde istället försöka se glaset halvfullt (det som är trasigt går att laga osv.) för jag är ganska säker på att världen trots allt inte är emot mig personligen.


Vecka 47, betyg: 39

Produktivitet i allmänhet:
Hade en tycka-synd-om-mig-vecka vilket gjorde det omöjligt att vara produktiv. Måndag till fredag var jag så lat jag bara kunde. Tog dock ikapp lite under helgen. Men jag har knappt gjort något nyttigt på hela veckan.

Mot målen:

Drömmen – När jag ändå bara latade mig kunde man tycka att jag borde skrivit mycket mer än jag gjorde, kunde man verkligen tycka. Jag kom ingenstans på Boken. Skrev visserligen 6 sidor på 9 timmar och blev riktigt nöjd, med det var en helt annan novell som jag fick för mig att skriva. Vilket tyder på att jag inte är skrivblockerad utan bara att jag tappat inspiration till Boken. Bara. Varför kan jag inte skriva 6 bra sidor på 9 timmar till boken, då skulle jag kanske ha en chans att nå mitt årsmål.

Sökes – Bostad och jobb känns som alltid lite mindre akut men jag var i alla fall mycket social under helgen. Var väl ingen speciell kille som fick mitt hjärta att slå thu-dump men jag såg till att prata med alla ändå, som en duktig liten singel.

Veckans bästa: Fick äta på restaurang inte en utan två gånger i veckan! Det var lyxigt och gott.

Veckans sämsta: Mitt skadade knä fick ett återfall så jag kunde inte träna på hela veckan. När jag ändå blev tvingat soffliggande passade jag på att vara lite extra soffliggande. Och eftersom det ändå var synd om mig passade jag på att tycka lite extra synd om mig själv. Vilket resulterade i en inte allt för bra vecka, ur något perspektiv... utom kanske avslappningsperspektiv.