Vecka 46, betyg: 46

Produktivitet i allmänhet:
I söndags började min dvd-spelare fungera igen. I måndags kom min Supernatural dvdbox. You do the math. Supernatural är så braa! Och Jensen Ackles är så snygg!! Och Jensen och Jared Padalecki har sådan kemi tillsammans! Det bästa är att säsong 2 hittills är ännu bättre än säsong 1. Men nu när jag såg om säsong 1 blev jag rätt förtjust i den också. Inte minst avsnittet då det finns två Jensen. ;) Just det avsnittet kan du se på måndag om några veckor klockan 22 på SVT1, missa inte! Men givetvis kan du se SPN redan imorgon klockan 22. Ja, hursomhelst hade jag inte tid att vara produktiv i veckan. Hehe

Mot målen:

Drömmen – Tre timmar skrivtid. Nu har jag gett mig sjutton på att jag ska ta mig framåt. Tänk om man fick betalt för att skriva, det vore så underbart. Men så är det inte. Så imorgon måste jag jobba åtta timmar igen.

Sökes – Ingen kommentar.

Veckans bästa: Supernatural. Duh!

Veckans sämsta: Att jag inte kunde skriva mer. Jag hade definitivt tid till det, för en gångs skull.

Veckans önskan: Kan inte tiden stå stilla? Bara ett litet tag?


Vecka 45, betyg: 47

Produktivitet i allmänhet:
Det har varit en jobbig vecka med mycket övertid och annan skit, sånt där som man absolut inte vill göra men bara måste. Trots allt har jag ändå tagit det bra. Men inte haft överdrivet mycket energi över i slutet av dagen.

Mot målen:

Drömmen – Jag har inte ens försökt skriva. Den här veckan heller. Skam på mig.

Sökes – Kan inte påstå att jag ansträngt mig för att söka det jag vill ha. Men jag har iaf bestämt mig för att bli desperat efter nyår. (Dvs. Då tror jag att jag ska kunna säkna mina krav.) Hört det förr?

Veckans sämsta: I måndags la min dvd-spelare av. Bara så där. Så jag kunde inte se några av mina boxar. Bara att förbereda sig på en stor tråkig utgift.

Veckans bästa:
I söndags startade min dvd-spelare igen. Bara så där. Eller egentligen visade det sig att det var sladden som var trasig. Överlycklig att det var något så simpelt. Tänk alla underbara pengar jag sprarat. Det är nästan så att det känns som om jag tjänat pengar på det här. Man borde ta bort något man tar för givet i sitt liv lite nu och då för att sedan ge tillbaka det. Då känns det som att man hamnar på plus trots att man är i samma situation som innan. :P


Vecka 44, betyg: 50

Produktivitet i allmänhet:
Kanske var det sommartiden som gjorde det men jag lyckades hålla mig rätt aktig i veckan. Ljusare tider = mer energi. (Varför bor man i Sverige?) Dessutom fick jag nya arbetsuppgifter på jobbet så det var också lite spännande, men bara lite. :) Jag hann till och med vara social och sköta mitt hushåll. Men jag "hann" inte...

Mot målen:

Drömmen – ...skriva ett enda ord. Det är bara att erkänna. Jag har kört fast. Inget blir riktigt så bra som jag vill när jag försöker skriva, och jag börjar känna mig halvt missnöjd med flera av de gamla kapiteln. Det känns verkligen som att det går bakåt. Vilket iofs inte behöver vara dåligt, men det känns jobbigt. Eller, det värsta är väl att jag inte ens försöker skriva.

Sökes – Jag har fortsatt att titta efter pojkar, lägenheter och jobb men har inte hittat något som når mina krav. Vet inte om det säger mer om utbudet eller om mina krav.

Veckans bästa:
Halvdag på jobbet i fredags! Älskar numera dagar före röd dag. Över huvud taget är det många oväntade förmåner med att jobba. Bättre sjukvård, betalt för att träna, presenter, bonusar, betalda ledigheter. Värsta lyxen.

Veckans sämsta:
Har inte så mycet att klaga på så det får bli vädret. :P Det har vairt blåsigt och slaskigt.