Vecka 21, betyg: 53!!

Fanfar! Hurrarop! Applåder! Jag har slagit mitt tidigare veckorekord på 50 produktivitetspoäng. Är lite stolt!

Produktivitet i allmänhet:
Explosion! Jag har jobbat fyra dagar och lyckats utnyttja all ledig tid däremellan. Jag har sagt "ja" och "nu" till det mesta. Jag har bockat av alla saker på veckans att-göra-lista. Det finns nästan inget att klaga på.

Mot målen:

Skrivande – Jag har gett mig sjutton på att jag SKA skriva en timme per dag. Ett påhitt jag fick vecka 13 som jag tyvärr aldrig riktigt lyckats med. Nu äntligen gick det, ons-sön har jag skrivit på. Och jag har faktiskt producerat. Inte mer än 2 sidor 12p Times i Word men jag är nöjd med det! Nu ska inget stoppa mig!
Pojkvän – Tro det eller ej men jag har hittat en kandidat. Till skillnad från de två kandidater jag hittat tidigare i år bor han faktiskt i samma landskap också – till och med i samma stad! Och han nog sötast av de tre också. Får se vad det blir av det. Inget tvivel om att han är intresserad iaf.
Jobb – Paniken är inte lika total eftersom jag vet att jag har sommarjobb till mitten av augusti. Dessutom har jag fått veta att jag kom in på pedagogikutbildningen till i höst. Men då är frågan om jag kan och vill gå den… Mer om den ångesten kommer säkert senare! :P
Bostad – Här har det inte hänt något alls den här veckan. Och nu börjar det bli dags att lägga i en högre växel. Jag skulle verkligen vilja ha en lägenhet till 1/9… om jag inte ska plugga mer, i så fall kan jag bo kvar ett år till.

Veckans kamp: Det är snart sommar och bikinisäsong. Jag är visserligen inte i behov av bantning men jag tänkte ändå att det vore nyttigt att sluta med godis. (Om inte annat så för tänderna.) Gud, som jag fick kämpa. Jag har noll självdiciplin när det gäller godis. Men så äntligen i fredags lyckades jag säga nej trots att det bokstavligen var godisregn. Även nu i helgen har jag ståndaktigt hållit mig från godis trots att de trugade med nappar. Så nu är mina tre veckor utan godis inledda! (Tre veckor, frågar ni. Jepp, svarar jag.)

Veckans tv: TV3 har äntligen börjat visa The L Word säsong 3. Måndagar 22:00 – missa inte!!

Sista timmen

Klockan är 23, om en timme måste jag ligga i sängen. Jag tänkte spendera min sista vakna timme med att uppdatera min blogg men nu har jag istället bestämt mig för att skriva på min s.k. bok! En mycket mer produktiv syssla. Jag arbetar just nu på kapitel 7 (fast nummer 5 är fortfarande oskrivet). Får jag ihop ett par kapitel till kan jag snart börja kalla det en bok utan det "så kallade". Det känns bra att prioritera det. Fast först kanske jag måste röja lite, det var så länge sedan sist… ;)


Vecka 20, betyg: 44

Produktivitet i allmänhet:
Stubinen brinner fortfarande… Jag har fortsatt min ja-nu-filosofi men det har blivit lite kanske-senare också. Det enda jag kan skylla på är att jag haft för lite att göra och för mycket tid. Inte för att veckan varit dålig men jag kräver lite mer av mig själv numera. Nu till veckan har jag iaf väldigt mycket inplanerat så… då får jag hitta på någon annan ursäkt om jag ändå inte får något gjort. ;)

Mot målen:

Det var här resultaten skulle synas… Jag har visserligen börjat skriva lite mer och jag har skickat iväg ett par ansökningar men den där go-get-andan har inte infunnit sig helt. Jag är för lat. Jag skäms.

Veckans värsta: En reparatör var i min lägenhet för att fixa min dusch. Han var typ 60 år och en typisk reparatörgubbe. Mitt i allt började han flirta med mig! Inte ens smidigt och inte alls med humor utan bara skabbigt. Typ:
Han: Ja, nu ska du bli vacker.
Jag tänker: Va? För att min dusch är hel? Ska jag bli vacker av att duscha? Vad snackar han om? Hörde jag rätt? Jag högt: Öm…
Han: Eller vad säger man. Vackrare. Du är ju redan vacker.
Jag tänker: Ska jag skratta? Är det här gubbhumor? Varför stirrar han på mig? Hjälp, jag vill härifrån! Jag högt: He…
Sedan fortsatte han i samma stil och stod och stirrade på mig med ett snett skabbflin tills hans telefon ringde och han drog vidare. Huga.

Veckans låt: Katty B. – "Let's here it for the boy"
Ja, den är med i Queer as Folk. :D

Vecka 19, betyg: 48

Produktivitet i allmänhet:
Det blev inte precis en explosion men jag har definitivt köpt dynamiten och tänt stubinen! Som jag har kämpat i veckan, jag är väldigt stolt över mig själv. (Och nära på att jag tangerade mitt rekord på 49 också!) Enda dagen som sög var idag, trots att jag satsade hårt i morse tappade jag snabbt kontroll över dagen. Men det är trots allt söndag. Nu är jag helt inställd på att fortsätta min ja-nu-filosofi nästa vecka.

Mot målen:

Trots att jag varit så produktiv har jag inte haft mycket tid att ägna till det jag verkligen vill. Kanske var det så att jag efter två veckor med Queer as Folk låg så mycket efter i mitt liv att jag i veckan bara tagit igen den förlorade tiden. I så fall borde det synas i målresultat nästa vecka!

Vecka 18, betyg: 38

Produktivitet i allmänhet:
Jag har kört en repris på förra veckan.

Mot målen:
Jag har kört en repris på förra veckan. (Fast jag har lyckats skriva en tredjedels novell.)

Övrigt:
Vänta bara tills nästa vecka!!

Vecka 17, betyg: 36

Produktivitet i allmänhet:
Jag är förvånad att veckan fick så högt betyg trots allt för jag tycker inte att jag har gjort något. Fast mellan de många timmar jag spenderat med min nya besatthet (Queer as Folk, US!!) har jag lyckats klämma in rätt mycket socialliv och en del praktiska saker också. Men den tid jag spenderat med Queer as Folk är inget jag ångrar, snacka om bra serie! Jag har helt prioriterat bort halvviktiga saker och andra detaljer som bloggar. Leva kan jag göra senare, nu måste jag se tv!!

Mot målen:
Jag har inte ansträngt mig ett piss och det står jag för.